Jätekatos Modul XL paloturva | Lehtovuori Oy
Modul XL Finbin Black 1945
Jätekatos Modul XL paloturva | Lehtovuori Oy
Modul XL Finbin Black 1945

Modul XL paloturvallinen jäteastiasuoja, 2-3 astialle

3 940,00 €
Veroton

Modul XL -paloturvamalli voidaan sijoittaa aivan talon läheisyyteen. VTT on testannut Modul-jätekatosten paloturvallisuuden. Modul XL-jätekatos sopii yleisesti käytetyille jäteastiamalleilla ja tämä malli soveltuu: 3 x max. 360 l  tai 1x 660 l + 1 x max. 240 l. Kaikki Modul jätekatos- ja roskakatosmallit.

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Tyylikäs roskakatos roska-astioille tai lajittelupisteelle

  Modul soveltuu yleisesti käytetyille jäteastiamalleille. Roskakatokset  voidaan liittää päädyistä kiinni toisiinsa. Tuloksena saatte niin suuren roska-astioiden katoskokonaisuuden kuin tarvitsette. Modul XL-jäteastiasuoja soveltuu 2-3 astian katokseksi.

  Tämä tuote on paloturvamalli, joka voidaan sijoittaa lähelle kiinteistön seinää. Sijoituspaikka on kuitenkin syytä varmistaa ja hyväksyttää paikallisilla rakennus- ja paloviranomaisilla.

  Paloturvamallin täyttöluukku on varustettu kaasujousilla ja lukkorungollaModul-roska-astiasuojien ovissa erikoissaranat, jotka mahdollistavat oven nostamisen ylöspäin, mikäli jäätä tai lunta on kertynyt oven kynnyksen eteen. Tiivis Modul on myös ratkaisu monilla paikkakunnilla vallitsevaan jätepisteen rottaongelmaan. 

  Mitat (s,l,k)

  1000 x 1990 x 1660 mm

  Paino

  250 kg
  Asennusjalustan paino: 30 kg

  Materiaalivahvuus

  1,5 / 2 mm

  Vakiovärit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

  Materiaali

  Jauhepolttomaalattu Marine Grade alumiini.

  Kapasiteetti

  Soveltuu: 3 x max. 360 L tai 1 x 660 L + 1 x max. 240 L

  Lisävarusteet

  Asennusjalusta, muut RAL-värit.

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Suomi

  AIDOSTI PALOTURVALLINEN VTT:N TESTAAMA JÄTESUOJA​

  Kaikki Modul tuoteperheen jäteastiasuojat on mahdollista saada myös paloturvattuina. Tällöin suoja voidaan sijoittaa aivan kiinteistön seinän tuntumaan. Modul Paloturva -jäteastiasuoja on testattu VTT:n luomalla testimenetelmällä (testausseloste VTT-S-4706-16) Testin perusteella lukituksella varustettu Modul Paloturva -jäteastiasuoja voidaan sijoittaa rakennuksen välittömään läheisyyteen. Tämä mahdollistaa joustavan kierrätyspisteen sijoittelun myös pienissä pihoissa. Sijoituspaikka on kuitenkin syytä varmistaa ja hyväksyttää paikallisilla rakennus- ja paloviranomaisilla. Keräyspisteen sijoittelussa tulee huomioida kulkuväylät käyttäjille ja tyhjentäjille sekä pelastustie.

  Asennusjalusta laskee kustannuksia

  Lisävarusteena saatavan Modul-asennusjalustan avulla itse jätekatos voidaan asentaa helposti ja kustannuksia säästäen, kun maatöitä ei tarvita. Laaja säätövara mahdollistaa asennusjalustan käytön myös hieman epätasaisissa pihoissa sekä jätepisteen siirtämisen tarvittaessa myöhemmin. Asennusjalusta voidaan myös kiinnittää alustaan.

  Modul asennusjalusta soveltuu kaikkiin Modul-jätekatosmalleihin.

  MODUL REFERENSSIKUVIA

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

  Kestävät Modul-roskakatokset valmistetaan Suomessa

  Kestävät ja helppokäyttöiset Lehtovuori Modul-jätekatokset valmistetaan Suomessa.
  Runko, katto ja täyttöluukku ovat jauhepolttomaalattua Marine Grade alumiinia. Marine Grade alumiini on korroosionkestävää materiaalia, joka torjuu tehokkasti katusuolasta ja jätteistä koituvia kemiallisia rasitteita.

  Verhouksena on maalattu alumiini. Modul on helppokäyttöinen ”roskiskatos", joka sopii vaativiinkin käyttöympäristöihin.

  Tutustu Modul-tuoteperheeseen

  Tutustu Modul-esitteeseen

  Lisää tuote suunnitelmaasi

  Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib -kirjastosta.