Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline
Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline, Lehtovuori
Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline
Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline
Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline, Lehtovuori
Fipo ajoeste, pollari ja pyöräteline

Fipo pollari, pyöräteline ja ajoeste

242,00 €
Veroton

Pollari, pyöräteline ja ajoeste – Fipo on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri
Kiinnitystapa

 • Kysy tuotteesta
 • Ajoeste-pollari-pyöräteline, joka asennetaan pulttauksella tai upottamalla

  Etsitkö modernia ja käytännöllistä ratkaisua pysäköinnin hallintaan ja alueiden rajaukseen? Fipo-pollari, pyöräteline ja ajoeste tarjoavat laadukkaan vaihtoehdon, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytettävyyden. Tämän kestävän pyöräteline-ajoeste-pollarin valmistusmateriaali on jauhepolttomaalattu teräs. Pintakäsittely on tehty sinkkipohjamaalilla ja jauhepolttomaalilla. Fipo on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Lehtovuoren tehtaalla Ylöjärvellä.

  Fipo-pollari, pyöräteline ja ajoeste on suunniteltu huomioimaan niin tyyli kuin käytännöllisyyskin. Moderni muotoilu tekee niistä sopivan lisäyksen niin perinteisiin kuin moderneihin ympäristöihin. Ne eivät ainoastaan tarjoa pyöräparkkia, vaan myös selkeyttävät pysäköintiä ja alueiden rajausta.

  Fipo-pollarin korkeus on 100 cm, ja sen 80x80 mm:n leveys tekee siitä kompaktin mutta tehokkaan vaihtoehdon. Laipan koko on 180 x 180 mm, joka varmistaa vakauden ja kestävyyden. Fipo-pollarit ovat yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta, jotka täydentävät erinomaisesti niin asuinalueiden pysäköintiä kuin esimerkiksi kaupan piha-alueiden rajaamista. Lisäksi ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Ylöjärven Lehtovuoren tehtaalla, takaamaan niiden laadun ja kestävyyden. Valitse Fipo-pollari, pyöräteline ja ajoeste, jos arvostat modernia muotoilua.

  Fipon mitat mahdollistavat myös uppoasennuksen, jolloin laippa voidaan sijoittaa esimerkiksi laatoituksen alle. Tiedustele upotustolppaa asiakaspalvelustamme!

  Leveys / Syvyys

  80 x 80 mm, laippa 180 x 180 mm

  Korkeus

  1000 mm

  Materiaalit

  Sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu teräs

  Vakiovärit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

  Asennusvaihtoehdot

  Pinta-asennettava tai uppoasennus.

  Lisävarusteet

  Muut RAL värit

  Suunnittelu ja valmistus

  Lehtovuori Oy, Suomi

  Kuka sanoi, että ajoesteen tai pollarin pitäisi olla tylsä?

  Fipo ajoesteeksi ja pyörätelineeksi myös tyyliä arvostaviin kohteisiin. Fipo toimii ajoeste-pollari-pyörätelinekäytön lisäksi erinomaisesti alueiden rajauksessa.

  Tutustu myös:

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa