ViVa Pyörätalli - Uusin lisäys ViVa- tuoteperheeseen

 

ViVa pyörätalli on Lehtovuoren uusin innovaatio, joka tarjoaa käytännöllisen, turvallisen ja tyylikkään ratkaisun kaikenlaiseen pyöräsäilytystarpeisiin. ViVa pyörätalli on suunniteltu modulaarisesti, jolloin erilaisia kokonaisuuksia voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. ViVa pyörätalli on erinomainen valinta niin pienille kuin suurillekin asuinalueille, koulujen pihoille ja yritysten tiloihin.

Tutustu ViVa pyörätallin tuotetietoihin

Mitä hyötyjä ViVa pyörätalli tarjoaa?

ViVa pyörätalli on paitsi käytännöllinen, myös turvallinen ja kestävä. Korkealaatuiset materiaalit ja tukeva rakenne takaavat pyörille turvallisen säilytyspaikan. Lukittavat ovet pitävät varkaat poissa. ViVa pyörätalli on valmistettu säänkestävistä materiaaleista ja C5M korroosionestoluokittelun maalaus takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon. Lisäksi ViVa pyörätalli on esteettisesti miellyttävä. Tyylikäs ja moderni muotoilu varmistaa, että pyörätalli sopii saumattomasti ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten moderni kaupunkialue tai perinteisempi ympäristö. Laajasta vakiovärivalikoimastamme löydät sopivat värit sopimaan ympäristöön ja julkisivuihin.

Tutustu miten Nokian hyvinvointikeskus toteutti pyörätalli hankkeensa kohteen uudisrakentamisen yhteydessä.

Mitä lisävarusteita ViVa pyörätalliin on saatavilla?

ViVa pyörätalleihin on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, joka tekee pyöräsäilytyksestä entistä mukavampaa ja monipuolisempaa. Voit valita erilaisia seinäelementtejä, kuten teräsreikälevy, umpinainen teräslevy, karkaistu lasi, panssarilasi ja puurimoitus. Tämän ansiosta voit valita juuri sinun kohteeseesi sopivan tyylin. LED-valaistus lisää turvallisuutta ja tunnelmaa. Vedenohjaus pitää pyörätallin kuivana ja siistinä. Valmiit perustukset helpottavat asennusta ja säästävät aikaa ja kustannuksia. Valikoimastamme löydät myös pyörätalleihimme yhteensopivia pyörätelineitä.Katso lisätietoja ViVa lisävarusteista

Täydellinen pyöräilykokemus alkaa turvallisesta säilytyksestä. Pyöräily on nostanut suosiotaan ympäristöystävällisenä ja terveellisenä liikkumismuotona, mikä on kasvattanut tarvetta turvallisille ja kestäville pyöräsäilytysratkaisuille. Tutustu ViVa pyörätalliin tarkemmin ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 
Posted in: Pyöräpysäköinti